Zajlanak az események a Predators körül. Az MTV készített egy interjút a film női főszereplőjével, Alice Bragával, aki dicsérte Pados Gyula vizuális világát, Adrien Brody a filmhez kigyúrt izmait, és Antal Nimródról is beszélt. Elmondása szerint a magyar direktor a legjobb rendező, akivel eddig dolgozott, nagyon jól bánik a színészekkel, és olyan, mint egy kisgyerek. Braga szerint a rajongók örülhetnek, hogy egy ilyen ember rendezi a filmet. Mellesleg eldőlt, az alkotás a magyar mozikban Ragadozók címmel fut majd. Fellőtték a netre a hivatalos weboldalt, ahol több vázlat mellett (a predik vadászebeiről) megnézhetünk egy rövid videót is. Utóbbi tartalmaz néhány jelenetet a filmből, felvételeket a forgatásról, melyeket Robert Rodriguez kommentál.

Megerősítették, a hivatalos előzetes a jövő héten fut be. Addig is kijött egy teaser poszter, amit alant láthattok:

 


 

A Filmszemlén többször díjazott Dyga Zsombor (Kész cirkusz, Tesó, Köntörfalak) és Madarász István (Előbb-utóbb) közös történelmi/politikai horrort készít. A címe Kamra lesz, Krigler Gábor írja a forgatókönyvet (Született lúzer-sorozat). A sztori egy kínzókamrában játszódik majd, 1944-ben és 1949-ben párhuzamosan. Az alkotás a dráma és a horror elemeit akarja keverni.


 

 

Emlékezhetünk, a [rec] című, spanyol kézikamerás zombihorror elkészülte után az amerikaiak rögtön lecsaptak az alkotásra, és jelenetről-jelenetre újra leforgatták amerikai színészekkel és stábbal, Karantén címmel. Elkészült a [rec] második része, így a tengerentúlon sem tétlenkednek, jön a Karantén 2. Ezúttal nem másolják az eredetit, egy teljesen más sztorit látunk majd, a tervek szerint egy repülő lesz a helyszín. Az alkotás a tervek szerint csak DVD-n jelenik meg.


 

Egy érdekességgel szolgál a Last Call című német horror. A nézőknek le kell adniuk vetítés előtt a telefonszámukat. A film egy adott pontján egy véletlenszerűen kiválasztott néző telefonja megcsörren, pont egy olyan jelenetnél, amelyben a főhősnő tárcsáz valakit. A hívott ezután tanácsot adhat, merre meneküljön a karakter, és javaslata valóra is válik, ugyanis több verziót is forgattak a folytatásról. Így kijelenthetjük, elkészült a filmtörténelem első interaktív horrorja.

 

 

madcows

Címkék: film horror antal nimród predators rec 2 last call

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr91839146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bolomba (törölt) 2010.03.14. 21:52:44

es ha unom a mozit mondhatom, hogy menjen a gyilkos fele?

- halo.
- halo.
- bocsi, de nem tudnad megmondani merre vagyok?
- ohh hogyne, latlak is. menjel meg tiz metert elore, uatana jobbra, aztan kint is vagy.
- ohh koszi.
- nincs mit. vonal bont. hulye picsa, mar ugyis untam a karakteredet. legkozelebb ketszer is meggondolod, hogy zavarj mozinezes kozben.

bolomba (törölt) 2010.03.14. 22:00:36

@bolomba: ahh, asszony lelotte az otletemet. valoszinuleg azt mondana, hogy: bocsi, de nem hiszek neked, rossz eloerzetem van.

aztan hiv valaki mast.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.15. 19:52:51

Érdekes lesz látni, hogy mit hoznak majd ki a Predatorsból.
A Karantén nem volt rossz, nyílván ha azt látom előbb, mint a REC-et,a kkor azon fosok, de így csak egy korrekt mű lett, dícséretes, hogy legalább nem koppintják a spanyol horror folytatását.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.03.15. 21:24:30

@koimbra: viszont ez a csak dvdre dolog sokmindent elarul szerintem :)

halfevil333 2010.03.15. 21:44:20

Moziban, színházban illik kikapcsolni a mobilt.
Ha mindenkinek be lesz kapcsolva, valószínűleg percenként minimum három embernek csörög, plusz jön sms-e, stb... Ez már elég horror egy film alatt!!! :)
Ragadozók - végre nem b@sszák el a címet valami oda nem illő, hangzatos sz@rral, aminek köze sincs a filmhez!
süti beállítások módosítása