Hírcsokor

2010.04.04. 14:00 paulkemp

 

A brit Empire magazin idén is megtartotta szokásos évi díjátadóját. A díjakat mindig az olvasótábor szavazatai alapján ítélik oda, idén a közönség a legjobb horror kategória győztesének az Engedj be! (Let The Right One In) című svéd filmet választotta. (Tavaly az Eden Lake lett a kategória győztese.) Az eseményen a két fiatal főszereplő, Kare Hedebrant és Lina Leandersson vette át a díjat, beszédeiket itt lehet megtekinteni.

 

 

Pörög a Predators marketinggépezete, a nemrég kijött előzetes és poszter után most rátérnek a karakterekre. Elsőnek az Adrien Brody által megformált, Royce nevű szereplő kapott egy promót, ezt valószínűleg hamarosan további filmecskék követik. Royce promóját itt lehet megnézni.

 

A Disney-nél helyezkedett el az Oscarra jelölt Henry Selick, aki eddig olyan animációs filmeket rendezett, mint a Karácsonyi lidércnyomás (The Nightmare Before Christmas) vagy a Coraline. További alkotásai mögött ezentúl tehát a Disney áll majd.

 

Megérkeztek az első képek a negyedik Kaptár-filmből. A Resident Evil: Afterlife rendezője az első részt is levezénylő Paul W. S. Anderson (AVP, Event Horizon). A produkció 3D-s lesz. Egyébként a pletykák szerint a negyedik felvonás után újrakezdik, kvázi rebootolják a szériát, mivel Milla Jovovich már túl sokba kerül. A képeket alant láthatjátok.
 

 

Timur Bekmambetov (Wanted, Night Watch, Day Watch) úgy döntött, filmre viszi David Auburn The Casebook of Victor Frankenstein című könyvét. A regényben egy költő barátkozik össze Frankensteinnel, és miután hosszasan beszélgetnek a teremtésről, a létezésről, Victor a fejébe veszi, hogy feltámaszt egy embert. Egyébként Bekmambetovhoz kapcsolódó hír még, hogy ő lesz a producere a Priest forgatókönyvírója új filmtervének, mely az utolsó boszorkányvadászról szól majd.

 

Steve Pink, az Accepted és a Hot Tub Time Machine rendezője vérfarkasos filmet rendez. Werewolves of Reseda lesz a címe, és pár vidéki fickóról szól, akik miután vérfarkassá változtak, úgy döntenek, előnyt kovácsolnak e helyzetből. A film horror-vígjáték lesz, és úgy tervezik, hogy R korhatár-besorolást kap. Ez jól hangzik.

 

Érdekes módon David Hayter is vérfarkasos film rendezésére készül. Hayter eddig a Watchmen és az első két X-Men szkriptjét szállította, ezúttal viszont direktorként is bemutatkozik. A simán Wolves címen futó projekt állítólag olyan lesz, mint az Alkonyat, csak több marcangolással. Ez viszont már nem hangzik olyan jól.

 

Már megszokhattuk, hogy Godzilla újra és újra visszatér a filmszínházakba. Utoljára 1998-ban került az óriásgyík a vászonra Ronald Emmerich rendezésében, de a film nem az elvárásoknak megfelelően termelt, így egy időre jegelték a folytatást. Jelenleg rendezőt keresnek az újabb produkció élére, már a jelöltek is ismertek. Közülük csak Yoshimitsu Banno rendelkezik rendezői múlttal, ő viszont a hetvenes években már készített Godzilla-filmet. A produkció a tervek szerint 2012-ben jön ki 3D-ben.

 

A végére hagytam a lényeget. Valahogy így néz majd ki Freddy az új Rémálom az Elm utcában filmben:

 

 

madcows

Címkék: hírek film horror

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr41893344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2010.04.04. 15:04:16

Freddy is 3D-ben jön? :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.04.04. 15:14:09

@Beyonder: az nem :P de ha siker lesz, kb garantalom, hogy a folytatas mar igen, kurvara teret hoditott a 3d, sajnos :(

kerenyim1 2010.04.04. 21:28:18

Hát azért nem egy Robert Englund...
Låt den rätte komma in szerintem elég lassú volt.
A vége mondjuk szép.
süti beállítások módosítása