Már régóta lehet tudni, hogy az Alien-franchise újabb résszel gyarapodik. Kedvenc Xenomorphjaink egy előzményfilmben térnek vissza, amit az első Alien-mozi rendezője, a legendás Ridley Scott rendez majd. Scott most megosztott pár információt az MTV-vel: jó karaktereket ígér, a főszereplő a hagyományokhoz híven egy nő lesz. Azt is elárulta, hogy jól haladnak a munkával, már a forgatókönyv negyedik vázlatával is elkészültek. Hamarosan meglesz a végleges verzió, és akkor neki is kezdenek a forgatásnak. A rendezőzseni azt reméli, hogy 2011 végén már be is lehet mutatni az alkotást, bár erre kicsi az esély.


Még több hírt szeretnél:

 

 

Bár több hónapja semmilyen infó nem érkezett róla, úgy néz ki, még él Paul Verhoeven (Total Recall, Starship Troopers, Basic Instinct) filmötlete, amit már egy éve tervez. Most az MTV-nek beszélt Verhoeven a projektről. Jelenleg a 30 milliós büdzsét próbálják összekaparni, ha sikerrel járnak, neki is látnak a forgatásnak. A rendező provokatív, erőszakos filmet ígér. The Surrogate lesz a címe, és egy családról szól, akik béranyát fogadnak, majd lassan kiderül, a lány nem teljesen beszámítható. Az egyik főszerepet Halle Berry alakítja majd.
 

 

 

Eva Longoria (Született feleségek) szerepel majd a Tenement című misztikus horrorban, Geena Davis szeretne bekerülni a Beetlejuice tervezett folytatásába, Patrick Wilson (Watchmen) és Rose Byrne (Sunshine, Knowing, Damages-sorozat) pedig leszerződtek a Fűrész első részét összehozó Whannell-Wan páros új, Insidious című filmjére.
 

 

 

Apropó Fűrész, a széria második, harmadik és negyedik részét, valamint a Repo! The Genetic Opera című opust is rendező Darren Bousman marad a horrornál. Következő filmje Ninety címen fut majd, és egy elmebeteg gyilkosról szól, aki addig nem nyugszik, míg nem tesz hidegre 90 embert. Kreatív ötlet, mit mondjunk. Idén mutatják be egyébként új filmjét, a klasszikus horror, a Mother’s Day remake-jét.
 

 

 

Korábban már jeleztük, hogy James Bond kedvéért Sam Mendes otthagyta a Preacher adaptációt. Friss hír viszont, hogy az MGM lefújta a 007-es ügynök kalandjait. Így Mendes szabad lenne, de ő most az Oz, the Great and Powerfult szeretné elkészíteni, ezért még nem biztos, hogy a képregény-filmet ő rendezi.
 

 

 

Jött két újabb promóvideó a Predatorshoz, melyekben a karakterek ismertetését folytatják. Az egyikben a Topher Grace által alakított Edwint mutatják be, aki nem harcos, hanem doktor. A másikban pedig a csapat női tagját, Isabelle-t, a profi mesterlövészt, akit Alice Braga formál meg. Edwin karaktervideójához ide, Isabelle karaktervideójához pedig ide tessék kattintani.
 

 

 

Jön a Kísértetjárás Connecticutban folytatása, ráadásul trilógiát terveznek belőle. A szellemesnek nem igazán nevezhető szellemfilmet tavaly mutatták be, és szép bevételt hozott. A folytatás címe Haunting in Georgia lesz, a harmadik résznek pedig Haunting in New York. Elvileg ezek is igaz történeten alapulnak majd, persze csak annyira, mint az első rész. A sequelt az első rész vágója rendezheti meg.
 

 

 

Megérkezett az első hivatalos kép Josh Brolinról Jonah Hexként. Brolin a Jonah Hex képregény-adaptációban egy sebhelyesarcú vadnyugati cowboyt alakít majd, aki szembeszáll egy zombihadsereggel. A zombikat életre keltő főgonoszt John Malkovich játssza, míg Megan Fox egy prostit alakít. A film idén érkezik, a forgatókönyvet a Neveldine-Taylor páros írta (Crank, Crank: High Voltage, Gamer, Pathology). Bizonyos nézetkülönbségek miatt nem vállalták a direktorkodást, helyüket a Horton rendezője vette át. A stúdió viszont nem volt elégedett a kész anyaggal, ezért több jelenetet is újraforgattatott Francis Lawrence (I Am Legend, Constantine) segítségével. A képet alább lehet megnézni.
 

 

 

Megmenekülhet a Miramax a Weinstein testvérek révén, akik társbefektetők bevonásával szeretnék megvenni a céget. A Miramaxot egyébként Bob és Harvey Weinstein alapította, 2005-ben azonban kiléptek, és megalapították a Weinstein Companyt. Viszont nem futott túl jól a szekerük, a csődtől a Becstelen Brigantyk mentette meg a társaságot, így most szeretnék visszaszerezni a Disneytől korábbi filmforgalmazó- és gyártó cégüket.
 

 

 

Mundruczó Kornél új filmjét beválasztották a Cannes-i fesztivál versenyprogramjába. A Szelíd teremtés – A Frankeinstein-terv egy fiúról szól, aki hosszú évek után találkozik szüleivel, akik nem akarták őt. A randevú azonban egy brutális gyilkosságsorozatot indít el. Mundruczó korábban már szerepelt a rangos fesztivál versenyprogramjában Delta című alkotásával, akkor elnyerte a kritikusok díját.
 

 

 

Jelenleg úgy néz ki, Jason nem tér vissza a mozivásznakra, legalább is egy darabig. A tavalyelőtt bemutatott Péntek 13 rebootnak készült. Azt tervezték, hogy majd újra beindítja a franchise-t, a mozikasszáknál elég szépen is termelt, a folytatást is tervezték. Most viszont valamiért a stúdió lefújta a projektet, a producerekkel pedig közölték, egyelőre nem számolnak a jövőben a hokimaszkos hőssel. Pedig már kész volt a forgatókönyv is, most viszont a film egyik producere kitwitelte, hogy a projekt halott. Azért ne keseredjünk el, a horrorikonok sosem halnak meg, legfeljebb pihennek kicsit.
 

 

 

Végül pedig Freddy továbbra sem nyugszik. Jött a filmből két részlet, melyeken alaposabban szemügyre lehet venni a csíkos blúzos úriember új külsejét. Bemutatás előtti részletekért ide, illetve ide lehet kattintani. Továbbá érkezett egy új, méghozzá egy eléggé kreatív mozgó poszter. Ezt itt alant lehet megnézni, nagyon ütős.
 

- madcows -

Címkék: film horror

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr111953759

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Földönkívüliek sztárjai - szavazz! 2010.04.30. 18:14:08

A dolog egyszerű. Összeválogattuk az általunk 19 legnépszerűbbnek tartott földönkívüli fajt, a szavazataitok alapján pedig kihirdetjük az Univerzum Mindenkori Bajnokát (legalábbis a következő hasonló jellegű szavazásig)! Miért "csak" 19? Nos,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.04.27. 16:40:19

Á, mellévitt a cím! Már kezdtem vizionálni, ahogy a Freddy-Jason csata kimerült győztesét egy laza csuklómozdulattal kivégzi az egyik Predator.

Rain 2010.04.27. 17:10:59

Osztom 'Harisnyás meglátását, félrevezető a cím.

Ikariam Gyerek · http://ipolytarnoc.blog.hu/ 2010.04.27. 19:48:31

kérlek szépen írd már meg komment be ide:fotografie.blog.hu/ hogy hogyan lehet megcsinálni azt hogy a web cím mellet i ikon másik legyen?

Ikariam Gyerek · http://ipolytarnoc.blog.hu/ 2010.04.28. 18:51:06

Köszönöm a segítséget de sikerült. megírta egyik olvasóm.

bruTe 2010.04.30. 14:06:41

Mindenesetre én Predatort akarok. Most azonnal.
süti beállítások módosítása