Valamikor tavaly a mexikóiak legjobb export cikke, a Desperado, a Sin City és az Alkonyattól pirkadatig rendezője, Robert Rodriguez bejelentette, hogy rebootolja a Predator-franchise-t, vagy esetleg folytatja. A forgatókönyvvel nem voltak problémák, ugyanis Rodriguez már vagy tíz éve írt egyet a Ragadozókhoz, viszont most sikerült eljutni odáig, hogy film is szülessen a dologból. Kicsit átdolgozták, aztán kiderült, hogy a vadászlények bolygóján fog játszódni (korábban a Strauss-testvérek is jelezték, hogy jó lenne egy harmadik AVP azon a helyszínen amúgy). De a mexikóinak nem volt ideje megrendezni, mivel tele a szekrény filmtervekkel, így keresni kellett egy tehetséges, de nem sztár rendezőt, aki fel tudná támasztani a legendát, amit már az AVP megerőszakolt. Hát írtak is egy listát, hogy ki rendezhetné.

 

 

A lista első helyén Neil Marshall volt, aki A barlanggal futott be, de ő nem vállalta, mert már épp dolgozott egy filmen (a Centurionon). A lista második helyén pedig Antal Nimród volt, aki a Kontrollt rendezte Magyarországon, majd Hollywoodban egy kisköltségvetésü, gyenge forgatókönyvvel rendelkező horrorból hozta ki a maximumot. Szóval magyar rendezője lett produkciónak, aztán Pados Gyula is csatlakozott a produkcióhoz, aki a Kontroll operatőre volt. Majd sikerült a filmhez csalogatni az Oscar-díjas Adrien Brody-t is, végül pedig a Morpheusként megismert Laurence Fishburne is szerepet vállalt a filmben, aki már dolgozott Antallal A szállítmányon. El is vonultak hát forgatni a Hawaii-szigetekre, és már az utómunkánál tartanak. Ennek örömére kijött egy-két kép a forgatásról.

 

 

     

A film júliusban jön, az első előzetes szerintem valamikor a tavasz folyamán lát napvilágot.

 

madcows

Címkék: film horror képek antal nimród predators

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr951680924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bolomba (törölt) 2010.01.18. 19:13:25

ugy szeretem ezeket a, gorogdinnyet lopok, rank vakuztak, lebuktunk beallasokat.

bolomba (törölt) 2010.01.22. 17:26:23

klikkelgetek, klikkelgetek azt megsincs uj poszt?!

bolomba (törölt) 2010.01.28. 15:34:48

na, ahogy latom ez mar alvadt. kar.

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2010.01.28. 20:37:40

@bolomba: kis technikai probléma volt, ezért kellett ennyit várni az új posztra, de holnap és holnap után is kedveskedünk új bejegyzéssel.
kattintgass tehát bátran

Darkcomet 2010.01.30. 12:40:33

Antal Nimród az a Szállítmányból is kihozta a maximumot, nagyon tuti film, és külön respect azért, hogy képileg visszanyúl a nyolcvanas évekhez. Állítólag a Predatorsba is minimális CGI-t használt. Minden esetre én nagyon várom a filmet, nekem 2010-be ez az első számú favoritom.
süti beállítások módosítása