Már annyiszor ígértem, hogy nem tudok tovább várni, íme az impresszum.

Egyébként is fontos, hogy kiderüljön, kik csinálják ezt a blogot, mert nem egyszemélyes vállalkozásról van szó, hanem - majdnem - normális csapatról, akik naponta tolják az írásokat.

 

Itt van például rögtön paulkemp, aki a következőket tartja fontosnak elmondani magáról:

 

26 éves már évek óta diplomázó filozófia szakos hallgató vagyok. Pár éve foglalkozok filmesztétikával, s próbálok különböző médiumokon kibontakozni. Legfőképpen a sci-fi és a horror műfaj érdekel, de élek-halok Woody Allen munkásságáért is. Diplomamunkámat Breat Easton Ellis regényeinek egy újszerű megközelítéséből készítettem el, mely során fenomenologiai nézőpontból próbálom újra értelmezni a műveket, ugyan ezt az elvet próbálom a mozgóképpel kapcsolatban is megvalósítani.

 

Így néz ki:

 

 

 

Rögtön utána következik madcows, aki szintén különös jelenség a Patakvér egén.

 

Minden kedves olvasónak üdv!
Jómagam madcows lennék, de Veres Szilárdként lettem anyakönyvezve.
Rengeteg filmet nézek, igazi filmes geek vagyok, aki majd összeszarja magát egy új Tarantino film elôzetesétôl. Szeretem a horrorfilmeket (is), fôleg a franciákat, talán majd egyszer én is rendezek egyet (és ezt vegyétek fenyegetésnek!). Másik rajongási tárgya zene, de azt hagyjuk most, mert hát ki nem szarja le (Jack White & Beatles FTW!). Egyébkéntmég tanuló vagyok, nagyjából egy év múlva érettségizek, jelenleg teológia-filológia szakon vagyok, terveim a jövôre nézve az, hogy gazdag leszek, és gazdag zsidó lányok seggérôl szívjam a kokót a Los Angeles-i villámban, de rövidtávon a filmes szakot tervezem megcélozni, mint amatör múviméker jelenleg aktív vagyok (egy db videóklipet rendeztem/készítettem + egy rövidfilmben vágágóként/utómunkásként munkálkotam. Egyébként Erdélyben élek (igen, a legenda igazi, itt az anyatejben is szilvapálinka van, ezért születik mindenki alkeszon). Jelenleg (illetve amikor ezt írom, remélem sokáig aktuális marad) ennél a blognál tevékenykedek, meg egy másik pécsi filmes blognál, ugyanezen a nicken, továbbá tumblren és twitteren is,
keressétek és jelöljétek madcows-t.

 

Nehéz ehhez mit hozzáfűzni... talán a képét:

 

 

 

 

Nem láttam még élőben, de elhiszem, hogy a Havasokban készült egy borogós téli reggelen.

 

Sepiről is megtudhatunk ezt-azt a filmvilágos bemutatásából, mert elvesztettem a CV-jét.

 

Filmes tárgyú írásai 2008 óta a Filmvilágban, a Mozinetben, a Geekblogon, az Apertúrán, a filmpont.hu és a magyar.film.hu portálokon, novellái a 2000-ben, az Esőben, a Mozgó Világban, illetve a Szépirodalmi Figyelőben jelentek meg. Regényét az Eső adta közre Holt Istenek Kora címmel, 2003-ban. A Prizma filmművészeti folyóirat egyik szerkesztője. A mai napig nem tanult meg úszni. (kárpótlásul iderakom a Prizma linkjét)

 

Itt volt még az elején Babiczky Tibor is, de mostanában eltűnt, azonban elő fog kerülni, és akkor a horror-híreket szekeszti majd.

 

Születési idő, hely: 1980.12.24. Székesfehérvár

Iskolák: 1995-1999 Pápai Református Gimnázium
1999-2005 PPKE-BTK (magyar-angol szak)

Díjak: Móricz Zsigmond Irodalmi Ösztöndíj (2003)
Prima Primissima Junior Díj – Magyar Irodalom (2008)
MaSzRE (Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete) Alkotói Ösztöndíj (2009)

Újságbeli publikációk: Elle, Magyar Narancs, Népszabadság, Unit Magazin, Nők Lapja Novella, Nők Lapja, Cosmopolitan, Élet és Irodalom

Folyóiratok: Holmi, Élet és Irodalom, Jelenkor, Vigilia, Beszélő, Mozgó Világ

Antológiák: Szép versek (2006, 2007, 2008, 2009)

Kötetek: Istenek vagytok (1999)
A felvezető kör (2001, Parnasszus)
Levegővétel (2007, Alexandra)
új kötet előkészületben a Magvető Kiadónál (várható megjelenés: 2010 november)

Fordítás: Nick Cave - Válogatott versek 1984-2004, Jonathan Miller Kiadó, 2005 (ford.: Babiczky Tibor, Eörsi István, Havasi Attila, Háy János, Kemény István, Müller Péter Sziámi, Nádasdy Ádám, Parti Nagy Lajos, Peer Krisztián, Szijj Ferenc, Tóth Krisztina és Varró Dániel)
Charles Bukowski versei (Cartaphilus Kiadó – fordítás folyamatban, várható megjelenés: 2010 vége)

Versek idegen nyelven: francia, cseh, lengyel, horvát, görög

Szervezet/tagság: Szépírók Társasága

 

(ide többet írt, mint az egész blogba, de majd változik az arány...)

 

Darida viszont legalább dolgozik:

 

Hetedik-nyolcadikban szerintem egyértelműen én voltam a Bérkert sor istencsászára, köszönhetően T. Brigitta múlhatatlannak tűnő szerelmének. Brigi nemcsak tűhegyes, játékos cicikkel rendelkezett, de Algériában külszolgálatot teljesítő apja révén egy videomagnóval, illetve egy jelentősnek mondható horrorgyűjteménnyel is. Egyik kedvencünk egy zombifilm volt, melynek első 10 percében lelkiismeretlen folyami kalózok erőszakolgattak egy törékeny leányzót, kinek kezét-lábát késekkel a fedélzethez rögzítették.
Videózás közben az esztétikai élvezetet jelentősen növelte, hogy a többi tizenéves lányhoz hasonlóan Brigi sem hordott melltartót. (Más most nem is nagyon hiányzik a kései Kádár-korból).
Na, hát ezért lettem horrorblogger.

 

 

...és elválaszthatatlan társa, Cserna-Szabó András:

 

Csernabandi a vér régi és feltétlen rajongója. Régi kékvérű család sarja, egyik őse az ópusztaszeri vérszerződés ötletgazdája volt. Kedvenc étele a hagymás vér és a véres hurka. Kedvenc dala a Rossz vér. A szüleitől általában vérszemet kap karácsonyra. Kedvenc piája a Bloody Mary. Kiskorában vérszopó uzsorás akart lenni. Kedvenc könyve a Véres történetek és legendák. Hobbija a véradás. Kedvenc fagylaltja a vérnarancs. Kedvenc hegysége a Vértes. Hétvégenként a Vérmezőn sétál vagy erdőkben kirándul és vérontófüvet szed. Nyaranta vértengerekre jár vitorlázni. Kedvenc verse pedig a Vér és arany. És persze a barátai is mind vérnősző barmok. Nem ígérhet mást, mint vért, verejtéket és könnyeket!

 

 

 

 

Hamarosan érkezik két képzőművész, akik - Szirtes János meghatározása szerint - őrültek és perverzek, azaz pontosan olyanok, amilyenekre szükségünk van. Ők egyébként első bejelentkezésük alkalmával majd egymást mutatják be, legyen elég egyelőre a nevük: Szőlősi Géza és Győrffy László.

 

Velünk van még Korbucz Szonya, aki a marketingmunkában segít nekünk.

 

Én Para-Kovács Imre vagyok.
 

Címkék: impresszum

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr821811194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapujanincs (törölt) 2010.03.05. 14:09:39

Kobucz Szonja? nem lehet, hogy olvastam tőle valami novellafélét?

parakovacs · http://lugosibela.blog.hu/ 2010.03.05. 15:10:28

@kapujanincs: De lehet. Nálunk még a marketinges is író.

index-cenzura.biz 2010.03.05. 18:02:36

analytics mit mond? mekkora a látogatottság?

parakovacs · http://lugosibela.blog.hu/ 2010.03.05. 18:13:32

200 és 4200 között, hangulattól és időponttól függően.

kapujanincs (törölt) 2010.03.05. 18:37:04

@parakovacs bemutatja: az semmi, nálunk még az író is marketinges.

ja, kihagytam a Korbucz-ból az r-et. bocs

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.03.05. 19:02:35

Korbucz Szonyáról csak ilyen kis kép van? Úgy látszik, inkább a női olvasók vannak megcélozva a nagy férfiképekkel. :P

bolomba (törölt) 2010.03.12. 18:56:59

"Egyik kedvencünk egy zombifilm volt, melynek első 10 percében lelkiismeretlen folyami kalózok erőszakolgattak egy törékeny leányzót, kinek kezét-lábát késekkel a fedélzethez rögzítették."

en erre meg maszturbaltam kisgyerekkent. ugye nem pedofilia leirni a gyerekkori enemrol ilyet? ha elkepzelitek… na az mar az!

bolomba (törölt) 2010.03.12. 19:00:31

mentsegemere legyen mondva, jelentos hiany volt gyerekszobamban a cicisneniket mutogato magazinokbol. csak a "video magazin", vagy valami ilyesminek az erotikus VHS kazettakat hirdeto szekcioja nyujtott nemi vigaszt.

bolomba (törölt) 2010.03.12. 19:02:55

es Csernabandi nem sziv verrehullo fecskefuvet?

bolomba (törölt) 2010.03.12. 19:16:57

amugy sziasztok. en meg egy enyhen szociopata, de csupasziv kommentelo vagyok, aki mindig racsodalkozik egy gore film brutalitasara. es tolem kaptok majd kommentet akkor is, ha nem vagytok cimlapon.

hivatalos kommentalasert nem jar fizu? (jol van csak ugy kerdeztem)

es meg az eppen halgatott szamot is belinkelem:
www.youtube.com/watch?v=BOdNRGuX9g8

bolomba (törölt) 2010.03.12. 21:21:36

rohadjon meg, aki kitalalta a fejfajast! ez, egy ohajto mondat volt.

CivilJutub.hu (www.civiljutub.hu) 2010.05.18. 15:43:43

Cikk a CIVIL VIDEÓMEGOSZTÓRÓL CIVILEKNEK
(főnök, munkatárs, szervezeti videós, szgépguru, egyesület, alapítvány, stb…)

AJÁNLVA :) ==>>>

Civil videómegosztó – interjú a főszerkesztővel

Másfél éve működik a világ egyetlen civil szervezetekre specializálódott videómegosztója. „A CivilJutub.hu-n készül a hazai civil szervezetek első videó-adatbázisa, melynek segítségével a szervezetek bemutathatják magukat és tevékenységüket a társadalomnak”, ez az egymondatos definíciója a civil videómegosztónak – tudtuk meg Nádor Tamástól, a CivilJutub.hu főszerkesztőjétől. Mire jó egy civil videómegosztó, hány civil videó terem egy hónapban, mit hibáznak el a „civil videósok”, hány egyesület, alapítvány „videómegosztózik” napjainkban, mit tervez 2010-re a civil videómegosztó – íme néhány a kérdéseink közül, amelyekre választ kaptunk interjúnkban…

- a 20 000 leütéses, TELJES CIKK linkje a www.civiljutub.info (a CivilJutub.hu civil videómegosztó szöveges kiszolgáló-oldala) honlapunkon =>>> www.civiljutub.info/index.php?option=com_content&view=article&id=78:civil-videomegoszto-interju-a-fszerkesztvel&catid=39:civiljutubhu-bemutatasa

- A cikk - Word-formátumban - egyben letölthető (link):
www.civiljutub.info/images/stories/letoltesek/civiljutub_sajtocikk_100330_VEG.doc

(FONTOS: A cikk szabadon terjeszthető, online, vagy papíros megjelenésre. Kérdés esetén, kérem hívja a 06 30 480 1145-öt, vagy küldjön e-mailt az adminisztracio (at) civiljutub.hu drótposta-címre. Külön megköszönjük, ha megjelenés esetén elküldi a megjelent cikk linkjét a jelzett e-mail címre  Köszönjük előre is!)

CIKK-ÍZELÍTŐ…. (avagy… így kezdődik az anyag)

– Van egy mondatos definíciója a CivilJutubnak?

– Nem fogtál meg, van, és így hangzik: a CivilJutub.hu-n készül a hazai civil szervezetek első videó-adatbázisa, melynek segítségével a szervezetek bemutathatják magukat és tevékenységüket a társadalomnak. Ezt egyébként a CivilJutub.hu Kézikönyvből (a videómegosztó használati útmutatója, a www.civiljutub.info honlapon található) loptam, remélem, nem perelem be magam érte 

– Mire jó egy civil videómegosztó, mi az értelme?

– 2008 októbere óta, másfél éve működtetjük a CivilJutub.hu-t. A lényeg, hogy egy NAGY CIVIL VIDEÓ-ADATBÁZIS KÖZVETÍTENI KÉPES A CIVIL GONDOLKODÁSMÓDOT, ÉRTÉKVILÁGOT – ez visszahat a társadalomra, visszahat a civil szervezetekre. A civil videómegosztó, mondjuk úgy, egy kétfenekű dob. Egyik felén a társadalom civil tudatosságának formálása érdekében verjük a tam-tamot, a másik oldalról pedig a civil szervezetek tevékenységének hatékony, villámgyors bemutatására alkalmasak a civil videók.
2000 óta dolgozom a civil szférában, sokszor szegezték nekem azt a kérdést, voltaképp mit művelnek a civil szervezetek. Sose tudtam ezt olyan gyorsan, érthetően megfogalmazni, bemutatni, mint ahogy ma tudom. Most elég azt mondanom annak, aki ilyet kérdez: nézzen meg pár videót a CivilJutubon, és akkor megtudja, mi mindent tesznek a civil szervezetek széles e hazában…

FOLYTATÁS A FÖNTI LINKEKEN, VAGY EGYBEN is LETÖLTHETŐ A CIKK, LD. FELJEBB… :)

ELÉRHETŐSÉG, ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, CivilJutub.hu =>

=>> www.civiljutub.info/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1%3Aciviljutubinfo-foszerk&catid=12%3Akapcsolat-kategoria&Itemid=53
süti beállítások módosítása