Hírzsemle

2010.03.30. 15:56 parakovacs

 

Többen belefuthattatok már a napokban egy új, varázslatos mesekönyvbe az interneten, a címe Alien vs. Pooh (Alien vs. Micimackó). Elalváshoz tökéletes, angolosok előnyben.

 

 

Alakul a Paranormal Activity folytatása. Korábban úgy hírlett, hogy Brian De Palma vagy Akiva Goldsman lesz a rendező, ám az első rész direktora, Oren Peli bejelentette, hogy Kip Williams (A titkos ajtó) lesz az utódja. A forgatókönyvet Michael R. Perry szállította, aki eddig csak sorozatepizódokat írt.

 

                              *****

 

Az eddig főleg sorozatokban játszó Colin O’Donoghue leszerződött az 1408 rendezőjének új filmjére, a The Rite című ördögűzős produkcióra. A projekthez korábban már Anthony Hopkins is csatlakozott.

 

                              *****

 

Kevin Smith, a Jay és Néma Bob-saga kultdirektora új oldaláról, horror-rendezőként akar bemutatkozni. A Red State már régi álma, most pénzt is kapott a megvalósításához.

 

                              *****

 

Nemsokára kezdődik a Sikoly 4. forgatása, 2011-ben fogják bemutatni. Elvileg ez egy új trilógia nyitódarabja lesz, viszont pár korábbi szereplő is visszatér.

 

                              *****

 

Elkészült az Aki bújt, aki nem 3 (Jeepers Creepers) forgatókönyve, a harmadik felvonást is Victor Salva rendezi. A film ott veszi fel a fonalat, ahol a második rész véget ért.

 

 

 

                                   *****

 

Michael Bay cége, a Platinum Dunes remake-et szeretne készíteni az 1987-ben bemutatott, Monster Squad című horror-komédiából. A produkciót Rob Cohen (Halálosabb iramban, xXx, Múmia 3.) rendezi majd.

 

 

                                        *****

 

Tim Burton filmet akar készíteni az Addams Family-ből, de ennek köze nem lesz az eddigi feldolgozásokhoz, hanem Charles Addams eredeti rajzaira alapul majd. Burton 3D-ben szeretné forgatni a produkciót, ami A halott menyasszony mintájára stop-motion animáció lesz.

 

 

                                        *****

 

A Warner úgy döntött, lenyúz még egy bőrt a Végső állomás szériáról, tervben vették az ötödik epizódot. Ami azért vicces, mert a negyedik rész címe The Final Destination volt, a határozott névelő arra utalt, hogy a darabbal befejezik a franchise-t.

 

madcows

Címkék: hírek film horror

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr591881118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bolomba (törölt) 2010.03.30. 18:14:02

csak szeretnem mondani, hogy mar cimplap elott elolvastam a posztot.

lurk (törölt) 2010.03.30. 19:56:54

Akkor nyertel egy hangszorot!

Kerjuk, nezz be maskor is!

bloodhound v2.0 2010.03.30. 20:06:37

szövegben ez a királyabb: "here is tigger doing what tiggers do best...operating hydraulic exoskeletons."

képben pedig az utolsó előtti az istencsászár. :)

nagyon nagy volt, thx.

bolomba (törölt) 2010.03.30. 20:17:34

en ezen nevettem a legjobban:

"If anyone wants to be eaten I'll be waiting in here."
Nobody took him up on his invitation.

@lurk: komolyan? miet? es csak egyet vagy egy egesz szettet? van hozza taviranyito is? elkulditek, vagy szemelyesen? postafiok eleg? otthoni vagy mobil? nem nincs bankkartyam. koszonom es orulok.:)

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.03.30. 21:31:47

Tegnap nekem is volt hozzá szerencsém. A jóság gyorsan terjed, akár az alien nyálka :)
süti beállítások módosítása