Filmes adaptáció készül a Crossedból. Egy csapat túlélő kalandjait követhetjük benne végig Garth Ennis poszt-apokaliptikus világában, ahol egy kór vérengző őrültekké változtatja az embereket.. Igazi vérgőzös, rengeteg gore elemet tartalmazó képregény. Több sokkoló képsort é már-már öncélú erőszakot tartalmaz, bemutatja, milyenek lennének az emberek erkölcsi gátak nélkül. Kíváncsian várjuk a végeredményt.

 

Kijött egy Dead Of Night concept art. A film egy Dylan Dog című olasz képregényen alapszik. Dylan Dog egy nyomozó, aki különböző természetfeletti rémséggel veszi fel a harcot. A produkciót Kevin Munroe rendezi, aki korábban a Tini Nindzsa Teknőcök animációs filmet dirigálta. A főszerepet Brandon Routh játszhatja, de Peter Stormare is szerepel majd a filmben. Az említett vázlatrajzot alant tekinthetitek meg.
 

 

Megérkezett az első poszter az I Spit On Your Grave remake-jéhez. Az eredetit Wes Craven rendezte. A sztori szerint egy nap a városiak megkínoznak és megaláznak egy írónőt, aki egy folyóba ugrik, amikor megölnék. A nő túléli a modortalanságot, és véres bosszút áll. Az új változatot Steven Monroe rendezte, aki eddig főleg TV-filmeket készített. A posztert alant találhatjátok.


 

Megérkezett az első Sikoly 4 poszter is. A Scre4m címre keresztelt negyedik felvonás egy új trilógia nyitódarabja lesz majd. 2011 áprilisában érkezik, Wes Craven egy hónap múlva lát hozzá a forgatáshoz. A forgatókönyvet az első három részt, továbbá a Facultyt is papírra vető Kevin Williamson jegyzi. Ráadásul visszatér majd Courtney Cox és David Arquette is. Íme, a poszter.

 

 

 

Tovább pörög a Ragadozók marketinggépezete. Ezúttal a Danny Trejo által alakított mexikói Cuchillóról jött ki egy promó. A karakter a mexikói drogmaffia legkegyetlenebb embere volt, mielőtt a predátorok bolygójára került. A videót a hivatalos weboldalon találhatjátok, kattintsatok Cuchillóra, és máris nézhetitek.

 

 

Jön A kör harmadik része is, méghozzá 3D-ben. David Locka (Borderline) már elkezdte írni a Ring 3D forgatókönyvét. Rossz hír viszont, hogy a filmet PG-13 kompatibilisre akarják forgatni, mivel a fiatalabbakat is szeretnék becsábítani a moziba, ami egyenesen nevetséges.
 

 

Megvalósul az indusztriális zene ismert alakja, Marylin Manson korábbi filmterve. A 6 milliós büdzsét már összeszedték, Lily Cole (Imaginarium of Doctor Parnassus) pedig le is szerződött a főszerepre. A címe Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carrol lesz, és a híres íróról szól, akit egy Alice nevű lányról szóló rémképek kínoznak. A filmet a goth sztár írja, rendezi, és a címszereplőt is ő játssza. Elég érdekes projektnek ígérkezik.
 

 

Bejelentették, hogy Craven egy újabb filmjét is feldolgozzák. A Deadly Friends újragondolásának forgatókönyvén már dolgoznak, 3D-ben jön majd. Ridley Scott pedig két Alien-előzményen gondolkozik, ezek ráadásul 3D-ben jönnek majd, ahogy mostanában szinte minden.

 

 

Bemutatták Amerikában az új Rémálom az Elm utcában-t, ami nem termelt olyan jól, mint a Jason vs. Freddy (82 millió), de még csak olyan nyitányt sem hozott, mint az új Péntek 13 tavaly (40 millió). A 32 millió kezdés így is siker, ráadásul a büdzsét is visszahozta az első hétvégén, az elemzők szerint a végösszeg valahol 60-70 millió körül lehet majd. A gond az, hogy Jason utolsó bevetése is hasonló eredményeket produkált, mégis lefújták a folytatást, így Freddy jövője is bizonytalan.

 


 

 

madcows

Címkék: hírek film horror

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr691982065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandiblog 2010.05.08. 22:20:44

Most olvasom, eddig egész jó!

bandiblog 2010.05.10. 11:48:54

A vége felé járok és kezdek egyetérteni a gyíkokkal, tényleg elég lapos. Olyan jó lehetne, de telis-tele van nyomva iszonyú lerágott közhelyekkel meg sablonokkal. Kőkemény anya, vak lány, NULLA párbeszédek.
Remélem, a film jobb lesz.

kerenyim1 2010.05.21. 00:41:12

Azt ne mondjátok, hogy ez a blog is haldoklik.

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2010.05.21. 10:08:24

@kerenyim1: pedig úgy tűnik... eltűnt a főnök, de azért még reménykedek a feltámadásban.

bandiblog 2010.05.31. 11:00:21

ne haljatok már meg légyszi!

kevesen olvastak, vagy mi? ehh, miért van az,hogy megszűnik minden normális filmblog, ami nem a szájbavágott Vasember féle nagyszerűségeket nyomatja?!

kerenyim1 2010.06.01. 21:03:29

Ezt a blogot jobban sajnálom mint a KMK-t...
pedig volt benne potenciál.

kerenyim1 2010.06.02. 14:00:44

Ha esetleg anyagra lenne szükségetek, boldogan írnék egy vendégpostot. Régóta gondolkozom egy átfogóbb irományon George A. Romero munkáiról.
csak egy ötlet, hogy ne haljon meg a dolog :)
És Lugosi Béláról is írhatnátok, mint a legnagyobb magyar származású horrorszínészről.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.06.02. 16:21:34

Igen, igen, pontosan.
Ne halljon már meg ez a blog, tök jó dolgok voltak rajta. Nem fontos, hogy naprakészek legyetek, a minőség számít úgy is. Csak legyen, mert jó elméleti és történeti áttekintést adtatok nem egyszer.
süti beállítások módosítása