Lassan alakul a Hívatlanok (The Strangers) második része. A folytatást régóta tervezik, az első részt író és rendező Bryan Bertino már elkészült a forgatókönyvvel, a rendezőt is kijelölték. A produkciót Laurent Briet vezényeli majd le, aki eddig főleg videoklipeket rendezett (pl. Aphex Twin – Nannou). Most már viszont a színészeket is elkezdték keresgélni, ráadásul szeretnék visszahozni Liv Tylert.




még szerenék híreket olvasni!

 

Az utolsó ház balra remake-jének rendezője, a görög Dennis Iliadis a közeljövőben újra horroron dolgozik. Pay The Ghost lesz következő filmjének címe, a sztori egy házaspárról szól, akiknek kisfia Halloween estéjén eltűnik. A szülők keresés közben rengeteg rémisztő titokra lelnek, és bajba kerülnek egy gonosz lélekkel is. Mindez furán hangzik, de még kisülhet belőle valami érdekes.

 

 

 

 

Az amerikai AMC csatorna (Mad Men, Breaking Bad) zombikat költöztet a tévéképernyőre. Bejelentették, hogy sorozat készül a kultikus The Walking Dead című képregényből. Ez utóbbi főszereplője egy emlékezetkieséses rendőr, aki a zombik által megszállt Földön keresi családját. A zsaruhoz útja során hozzácsapódik még néhány túlélő. A csatorna 6 epizódot rendelt be.

 

 

 

 Az Oscar-díjas Sam Mendes otthagyta a Preacher-projektet az új James Bond rendezői székéért. A Preacher egy képregényadaptáció lesz, melyben egy lény által megszállt pap keresi vámpír társával Istent, aki lelépett a mennyországból. Jelenleg keresik Mendes helyettesét.

 

 

Bruce McDonald, a Pontypool rendezője lehetségesnek tartja, hogy továbbviszi a sztorit. Elvileg Pontypool Changes lesz a folytatás címe, amennyiben összejön és elkészül.

 

 

Jelenleg parkolópályán a Bioshock videojáték moziverziója, ugyanis egyrészt semerre nem halad a produkció, másrészt a rendező, Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később) jelenleg más filmmel foglalkozik. Korábban sokáig Gore Verbinski (A kör) szerette volna elkészíteni a produkciót, de különböző gondok miatt inkább visszadobta a projektet.

 

 

Vin Diesel kinyomta a netre az első Riddick 3 concept artot, ahogy korábban a Facebookon ígérte. A harmadik részben Riddicket egy olyan bolygóra dobják le, ahol pár fejvadász mellett egy rakat benga lény is az életére tör majd.

 

 

Megérkezett a második promó videó (illetve featurette) is a Predatorsról. Nem karaktervideóról van szó, és igazából új jeleneteket sem kapunk, csak amit a trailerben láthattunk. Viszont Rodriguez és a mi Nimródunk beszél a filmről, a forgatásról. Ha esetleg érdekel, amit mondanak, vagy lecsekkolnád, mennyire beszél tisztán angolul Antal, akkor azt itt teheted.

 

 

 

3D-s cápás filmet terveznek. A film címe Shark Night 3D lesz, a direktor pedig David R. Ellis, aki korábban a Végső állomás második és negyedik részét, valamint a Kígyók a fedélzetent rendezte többek közt. A tervek szerint 2011-ben érkezik a film.

 

 

 

A végére pedig nézzünk meg, mivel támadták be az utca népét az új Rémálom az Elm utcában film marketingesei.

 

 

 

Címkék: hírek film horror

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr61927600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása