Ryuhei Kitamura egy szájbalökött zseni, ezt mindenki tudja, aki belemászott már valamelyest a japán mészárlós-zombis horror műfajába, de ez a filmje alapozta meg nemzetközi hírnevét annyira, hogy 2000 óta ingyen kapja a kokaint minden amerikai bárban, ahol felismerik.

 

A Patakvér olvasói most elképesztó lehetőség birtokába kerülnek, vagy elképesztó lehetőség kerül a birtokukba, nem beszélve arról, hogy egy elképesztó lehetőség birokra kel velük.

A Black Mirror és a Patakvér megállapodásának következtében 1500 forintért juthatnak hozzá a fémdobozos, dublalemezes kiadványhoz.

 

 

Két lehetőség van.

Első esetben írjanak nekünk, a lugosibela2009kukacgmailpontkomra egy megrendelő levelet, és vegyék át személyesen a DVD-t Budapesten, illetve rendeljék meg a Black Mirror webshopjában, de itt feltétlenül adják meg a "patakvér" jelszót a kedvezmény érvényesítéséhez.

 

...és hamarosan következik valami egészen más...

 

 

Címkék: film horror dvd japán versus black mirror ryuhei kitamura

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr491670660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása