Dolly bárány óta a tudósokat nem sok választja el attól, hogy embert is sikeresen reprodukáljanak. Vincenzo Natali (Cube, Cypher) legújabb alkotása ezzel az ötlettel játszik el, és egyfajta biohorrorral hívja fel a figyelmet arra, talán mégsem jó ötlet fehér köpenybe bújva istent játszani. A júniusban debütáló film főszereplői (Sarah Polley és Adrian Brody) ugyanis pont ilyesmivel próbálkoznak: különböző fajok kettős spiráljával játszanak kirakóst. A puzzle-ba emberi örökítőanyagot is illesztenek, a végeredmény pedig (a trailer szerint) az emberiség talán legnagyobb hibája. Kíváncsian várjuk a hentelést, melyet a kellemesnek ígérkező, szárnyas-csöcsös-skorpiófarkas szörny követ majd el.

 

Címkék: film horror trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr861942209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.04.22. 19:29:53

Nagyon várom ezt a filmet.
Egy részlet, ami szerintem nem lehet nagyon spoileres, meg nem is annyira jó minőségű, de további ízelítőt ad.
www.youtube.com/watch?v=kXsMh1QVPn8

Imádom a titkos laboratóriumi titkos kísérletek teremtményeiről szóló filmeket, bár kevés ilyet láttam. Például az egyik ami rendkívül tetszett az a Metamorphosis: The Alien Faktor, de annak is csak az első fele, ami rendkívül eltalált hangulattal bír.
www.youtube.com/watch?v=uVLfeZPkoLY

lobelt_ledfold 2010.04.23. 05:38:28

Jaja, az Alien Factor király film, de sokkal de sokkal ütősebb a Forbidden World (vagy Forbidden Planet) a nyolcvanas évek elejéről, ahol történetesen egy kihalt bolgyó titkos űrlaborjában ötvözik a helyi szuperbacit az emberi génekkel. Kedvenc filmem a témában azóta is!

Unommáazegészet 2010.04.23. 09:17:22

Az anyósom, na az félelmetes! Ezt a Böbebabát várjátok, kezeket tördelve, izgulva? Hahh!
süti beállítások módosítása